Ajanvaraus

Ajan ilmaiseen verkkokurssin konsultaatioon tai mentorille voit varata osoitteesta vello.fi.

Mentorointi -palvelun hintaan sisältyy 45 minuutin puhelinaika sekä erillinen 15 minuutin seurantapuhelu. Tutustu palveluihin tarkemmin tästä. Myös seurantapuhelu varataan osoitteesta vello.fi.

Ajanvarauksen jälkeen soitamme sinulle sovittuna ajankohtana.

Palveluiden hinta

Palvelun veloitetaan ajanvarauksen yhteydessä vello.fi-sivuston kautta.

Verkkokurssin konsultaatio on veloitukseton.

Mentorointi (45min) ja erillinen seuranta aika (15min)
68 €

Mitä minun tulee huomioida?

Huomioithan, että ajan voi perua sähköpostitse info@fertiment.fi viimeistään kaksi tuntia ennen puhelinajan alkua. Muussa tapauksessa veloitamme 50 % palvelun hinnasta. Ajoissa perutun mentoroinnin hinta hyvitetään. Huomioithan, että hyvityksen siirtymiseen voi kulua useampi arkipäivä.

Ymmärräthän, että palveluntarjoaja ei toimi terveydenhuollon ammattihenkilönä, eikä palvelua anneta terveydellisessä tai sairaanhoidollisessa mielessä. Fertiment ei ota kantaa asiakkaidensa terveydentilaan eikä anna terveydellistä neuvontaa, terapiaa, ohjausta, lääkärin määräykseen perustuvaa hoitoa tai hoidontarpeen arviointia. Älä jaa terveyteen liittyviä tietoja myöskään ajanvarauksen yhteydessä.

Miten mentorointi palvelu toimii?

Ajanvaraus

Ajanvaraus

Puhelinaika

Puhelinaika

Seurantapuhelu

Seurantapuhelu

Tarvitsetko tukea keskenmenon käsittelyyn?

Varaa aika online-kalenteristamme saadaksesi tukea keskenmenoon liittyviin ajatuksiin, pelkoihin tai tilanteen käsittelyyn. Me autamme sinua.