Mentorointitukea Hedelmällisyyden haasteisiin

Varaa puhelinaika mentorille, niin kohdataan yhdessä tunteiden vuoristorata. Olemme täällä sinua varten. Ajanvaraukseen pääset tästä.

Fertimentin puhelinaika on keskenmenon kokeneille tai sitä jännittäville henkilöille suunnattu palvelu, jossa asiaa käsitellään yhdessä mentorin kanssa. On havaittu, että usein keskenmenon tilanteen kohtaamisessa on puutteita ja tunteiden kanssa voi helposti jäädä yksin. Puhelinaika tarjoaa terveyden- ja sairaanhoidon rinnalle uudenlaisen tavan käsitellä keskenmenon nostattamia tunteita hyvinvoinnin näkökulmasta.

Mitä puhelinaika pitää sisällään?

Puhelinajalla käsitellään sinun ehdoillasi tilannettasi ja annamme parhaan mahdollisen tuen kuuntelemalla lempeän vuorovaikutuksen kautta. Mentoroinnin yhteydessä lähetämme sähköpostiisi monipuolisen 8-tukipilaria tehtäväkirjan, jonka avulla voit edistää tunteiden purkamista sekä löytää voimavaroja ja keinoja jatkoa varten. Voit ottaa kirjan käyttöösi tulostamalla tai tekemällä tehtävät suoraan paperille.

Metorointi

  • Käymme tilanteesi läpi turvallisessa ilmapiirissä
  • Ymmärrämme ja olemme puolellasi
  • Rohkaisemme sinua eteenpäin pienin askelin
  • Kokoamme vahvuuksiasi, jotka auttavat kannattelemaan
  • Minimoimme tilanteeseen liittyvää turhautumista
  • Iloitsemme edistysaskeleitasi
  • Autamme sinua verkosoitumaan kontaktiemme avulla
  • Saat käyttöösi 8 tukipilaria -tehtäväkirjan. Käytössäsi on joko 8 tukipilaria keskenmenon jälkeen tai 8 tukipilaria kohti raskautta. Lähetämme kirjan sinulle pdf-muodossa ja voit tulostaa sen käyttöösi

Ajanvarauksen jälkeen soitamme sinulle sovittuna aikana.

Miksi varataan seurantapuhelu?

Puhelun jälkeen voit varata itsellesi uuden 15 minuutin seurantapuhelun. Aika on varattu kuulumistesi kartoittamiseen. Voimme esimerkiksi keskustella 8 tukipilaria -tehtäväkirjan nostattamista ajatuksista. Lisäksi vastaamme mahdollisiin kysymyksiin ja voimme halutessasi varata uuden ajan mentorille.

Mitä muuta minun tulee tietää?

On tärkeää huomioida, että emme anna terveydellistä tai sairaanhoidollista neuvontaa, ohjeita tai diagnooseja, emmekä toimi Fertimentissä terveydenalan ammattilaisina. Olemme hyvinvointiin keskittynyt yritys, jonka tarkoituksena on toimia lääketiedettä ja terveysalan osaamista kunnioittaen. Olethan yhteydessä omaan sairaanhoitopiiriisi, mikäli sinulla on kysyttävää terveydentilastasi.

Miten palvelu toimii?

Ajanvaraus

Ajanvaraus

Puhelinaika

Puhelinaika

Seurantapuhelu

Seurantapuhelu

Tarvitsetko tukea keskenmenon käsittelyyn?

Varaa aika online-kalenteristamme saadaksesi tukea keskenmenoon liittyviin ajatuksiin, pelkoihin tai tilanteen käsittelyyn. Me autamme sinua.